Проходилка без седалка " 3 в 1 "

Проходилка " 3 в 1 "за бебета

119,00 лв.
 

Арт.13333


Иновация в проходилките! Нека бебето да проходи правилно!!!


Продукт с изключителни възможности! • Малките бебета може да се поставят легнали и да си играят с висящите над тях играчки, като активна гимнастика. Така бебето развива зрението си в началните месеци гледайки висящите играчки, издава звуци въодушевено и протяга ръчички за да докосне дрънкалките. Могат да се поставят в устата и да се гризът.Произведени с проверени и екологични материали и еко бои извлечени от растения

 • Бебетата след 6 месечна възраст могат да играят в седнало положение. Като в тази възраст те вече могат да държат успешно предмети в една ръка и да ги прехвърлят в другата.

 • А след 8 месечна възраст, когато бебето започне да се изправя самостоятелно право и да прави опити да проходи, се използва за проходилка. Има 4 колелца, които придвижват бебето плавно напред. Така бебето ще проходи правилно, спрямо най новите медицински изследвания.


Размер: 75 см.


Височина: 37 см.


Тегло: 3,700 кг.


Възраст: от 0 месеца.


 

ДЕТАЙЛИ

РАЗГЛЕДАЙТЕ СЪЩО

 • Активна гимнастика и проходилка

  Арт.13333

   

  Препоръчва се от немските ортопеди за правилно прохождане.  

  Изработена с цел да насърчи и подпомогне развитието на вашето бебе.

  Гарантирано високо качество и съответствие с европейския стандарт за безопасност на играчките EN 71. Производственият процес протича при екологични условия с екологично чисти материали.

  100% произведенa в Германия.

  Най-добрата грижа за вашето дете от Hess

  Подходящи играчки за деца предразположени към алергии!

  Дървото е естествен материал. Не задържа бактерии. Почиствайте с влажна кърпа.