Не се сърди джудже!

Не се сърди джудже!

21,00 лв.
 

Арт. 15508


Игра Джуджета


Не се сърди джудже!


Размер: 30 см.\ 30 см.


Чудесна игра за двама играчи!


Който пръв запълни своето джудже печели играта


С дървени зарчета и дървени цветни пионки.


Възраст: от3 - 99 години.


Тегло: 0,320 кг.


Подготовка за игра


Поставете играта в центъра на масата. Всеки играч си избира джудже, с което ще играе и сяда пред него. След това всеки играч си избира 3 различни цветни пионки и ги поставя в цветния квадрат до джуджето си. Започва пръв играчът, който най скоро ще има рожден ден.


Вариант 1 


Играе се само със зарчето за цвят.  Цветът, който се падне на зарчето се поставя на съответното място в цветното джудже. Играчите се редуват. Когато се запълнят полетата на джуджето от съответния цвят и играчът отново го хвърли, то той пропуска ход. И другият играч е на ход. При черен цвят на зарчето играчът пропуска ход. Печели играчът, който пръв запълни своето джудже.


Вариант 2


Играе се с двете зарчета. Играчите се редуват. Играчът, който е на ход хвърля едновременно и двете зарчета и поставя цветът и броя пионки в своето джудже. Когато числото е повече от свободните места от съответния цвят джуджето играчът не поставя нищо и следвашият е наред. При черен цвят на зарчето играчът пропуска ход. Печели играчът, който пръв запълни своето джудже.

ДЕТАЙЛИ

РАЗГЛЕДАЙТЕ СЪЩО

 • Игра *Не се сърди джудже*

  Арт. 15508

  Произведено с проверени и екологични материали и еко бои извлечени от растения.

  Гарантирано високо качество и съответствие с европейския стандарт за безопасност на играчките EN 71. Производственият процес протича при екологични условия с екологично чисти материали.

  100% произведенa в Германия.      Най-добрата грижа за вашето дете от Hess.

  Подходящи играчки за деца предразположени към алергии!

  Дървото е естествен материал. Не задържа бактерии. Почиствайте под течаща вода или с влажна кърпа.