prohodilka

prohodilka

darweno kolelo

darweno kolelo

Начин на доставка и плащане

Поръчките се обработват и изпращат с куриерска фирма (Еконт или Спиди за страната) или със собствен куриер на Ecotoys.bg (за София) до два работни дни след получаване на потвърждение по ел. поща.

Доставките за София се правят до 2 работни дни. При заявено от вас желание, експресни поръчки могат да се изпълнят и в събота и неделя. Куриерът на Ecotoys.bg ще се свърже предварително с вас по телефона, за да уговорите удобно за вас време за доставката, която може да бъде направена между 8 и 20 ч. Препоръчваме ви, при попълване на формуляра за доставка, да отбележите дните и интервала от време, в който сте на посочения за доставка адрес.

Времето за доставка  извън София е между 1 и 2 работни дни, според избрания от вас начин на доставка и населеното място. Работното време на куриерските фирми е от 9 до 18 ч., като часът за доставка зависи изцяло от техния график. 

Ако изберете доставка до офис на куриер, молим отбележете конкретния офис, от който желаете да вземете поръчката си.

При изпълнение на поръчки за страната ние не се свързваме с вас по телефона, ако всичко с поръчката е наред, а само ако има нужда от някакво допълнително уточнение. Когато изпратим поръчката ви, ще получите от нас е-мейл, в който ви информираме кога и как е изпратена и кога ще пристигне при вас.

 Плащането се прави на куриера, независимо от начина на доставка.

 

Срок и цена за доставка

Начин на доставка Срок за обикновена доставка Цена за обикновена доставка Цена за обикновена доставка на
поръчки над 49 лв.
Срок за експресна доставка Цена за експресна доставка

София - до офис на Спиди

 куриер до адрес със Спиди

1-2 раб. дни

 

3.00 лв.

6 лв. 

0 лв.

6 лв.

до края
на деня
10 лв.
Страната -
до офис на Спиди

1-2 раб. дни

 

3.00 лв.

 

0 лв. 1 раб. ден (вкл.събота) 10 лв.
Страната - до адрес със Спиди - 6 лв. 6 лв. 1 раб. ден (вкл.събота) 10 лв.Ако желаете поръчката ви да бъде изпълнена в по-кратки срокове (в същия ден за София и до 1 работен ден за страната при подадена заявка до 16 ч.), трябва да заплатите цената за експресна доставка, която е 10 лв. Отбележете това свое предпочитание при попълване на формуляра за доставка и ни се обадете по телефона, за да потвърдим дали е възможно
да се осъществи такава доставка в конкретния ден.

Ако избран от вас продукт в момента липсва, поръчката ви може да бъде забавена до получаване на продукта в склада на вносителя. В този случай администраторът на магазина ще се свърже с вас, за да ви предупреди за възможното забавяне. Имате право да поискате замяна на избрания продукт с друг или да се откажете от поръчката си.

 

Документи

При доставката на продукта ще получите касов бон за вашето плащане. Запазете тези документи, защото те ще ви бъдат нужни при евентуална рекламация или отказ от поръчката.

При заявено от вас желание, можем да издадем данъчна фактура на името на юридическо или физическо лице. В този случай напишете данните за фактура в полето "Бележки по доставката" във формуляра за доставка.