prohodilka

prohodilka

darweno kolelo

darweno kolelo

ЗA НАС

Ecotoys.bg е официалният онлайн магазин на дървени играчки Hess (Хес) за България. Тук ще намерите широка гама от цветни, забавни и иновативни дървени играчки за бебета и малки деца, които са разработени с цел да забавляват и насърчават детето в всеки един етап от неговото развитие.

Играчките в Ecotoys.bg са 100% произведени в Германия от компанията Hess (Хес), която има дългогодишна традиция в производството и дизайна на дървени играчки. Производственият процес протича при екологични условия с екологично чисти материали. Използват се местни немски гори като бук и явор и се прилагат само безвредни бои.

Сигурността на играчките е от първостепенно значение за Hess (Хес). Периодични проверки на прозводствения процес гарантират високо качество и съответствие с европейския стандарт за безопасност на играчките EN 71 и всички други правила за безопасност.

 

Информация съгласно Закона за защита на потребителите

1. Продажбите в този сайт се извършват от:

Търговец: Кедеви ЕООД
Адрес: София, ул. "Гечкенли", №3
МОЛ: Борислав Кедев
ЕИК: 206130084

Официален представител на дървени играчки Hess (Хес) за България. 

 

2. Основните характеристики на предлаганите продукти са представени
в подробно описание на всеки един от тях.

3. Обявените цени на продуктите и услугите са с включен в тях данък добавена стойност.

4. Стойността на разходите за доставка не са включени в цената на стоките, а се начислява допълнително в размер на 5 лв. за обикновена доставка и 10 лв. за експресна доставка.

5. Начинът на доставка и плащане са описани подробно в раздела

Доставка и плащане.


6. Условията за правото ви да се откажете от направена поръчка или да върнете вече доставени продукти са представени в раздела Условия.

 

7. Ние не налагаме никаква допълнителна стойност при използване на представените средства за връзка с нас.

 

Копирането на текстове и снимки от този сайт е разрешено само с наше съгласие за дистрибутори. Тел. 0899 290822 за дистрибутори.